Föld Órája nyertesek

admin - 2010.03.30   |   , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Véget ért Föld Órája játékunk, amire rengeteg jobbnál jobb pályázat érkezett. Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk nyerteseinknek! A győztes deisgnok mellett az összes beérkezett pólótervet is megtekinthetitek a Pólómánia Facebook rajongói oldalán.

1. hely: Fűrész Zsolt (nyereménye egy 5000Ft-os vásárlási utalvány)

furesz_zsolt winner

Különdíjas pályázatok:

1. Holló Antónia (nyereménye egy 3000Ft-os vásárlási utalvány)

hollo_antonia_különdíj

2.  Nagy Attila (nyereménye egy 3000Ft-os vásárlási utalvány)

nagy_attila_2_különdíj

3. Z. Kiss Adrienn (nyereménye egy 3000Ft-os vásárlási utalvány)

z_kiss_adrienn_különdíj

Gratulálunk mégegyszer a nyerteseknek, és köszönjük a rengeteg beérkezett pólótervet! A nagy sikerre való tekintettel hamarosan újabb pályázatot hírdetünk, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel kísérni a híreket.

Pólómánia

Föld Órája Játék

admin - 2010.03.24   |   , , , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Szép számmal érkeznek a designtervek a hétvégén megrendezendő klímavédelmi eseménnyel kapcsolatban meghírdetett játékunkra. A terveket péntek éjfélig (március 26.) várjuk emailen (info@polomania.hu), vagy pedig a Facebook-on. Ugyanitt a Facebook-on meg is tekinthetitek az eddig beérkezett pályázatokat és várjuk a kommenteket hozzájuk, hogy könnyebben tudjunk dönteni az ajándékpólók sorsáról… :)

earth_hour_promo_facebook copy

Tovább olvasom

Föld Órája

admin - 2010.03.22   |   , , , , 2 hozzászólás

Sziasztok,

Idén március 27-én immáron harmadik alkalommal csatlakozik Magyarország a világ legnagyobb klímavédelmi eseményéhez. A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást. Csatlakozz Te is!

earth_hour_logowwf-logo

Föld Órája játék:

Tervezd meg saját Föld Órája pólódat és küld el nekünk emailen az info@polomania.hu email címre, vagy tedd közzé a Facebook-on. A legjobb terveket ingyen pólóval jutalmazzuk!

earth_hour_promo_new2 copy Tovább olvasom

Új minták

admin - 2010.03.19   |   , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Visszafordíthatatlanul közeledik a tavasz, aminek valljuk meg már éppen itt volt az ideje. Végre lekerülnek rólunk a meleg göncök, pulcsik és elővehetjük kedvenc pólóinkat. Ha pedig idén szeretnétek valami újban feszíteni, akkor ajánljuk figyelmetekbe új mintáinkat, amelyek most még viccesebbek, színesebbek mint eddig. Egy kis izelítő:

minta1 minta2 minta3 minta4

minta5 minta6 minta7 minta8

Tovább olvasom

Pólómánia a Facebook-on

admin - 2010.03.8   |   , , , , Szólj hozzá

Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl a világ legnagyobb közösségi oldalán is megtaláltok minket. Legyél Te is Pólómánia rajongó a Facebook-on és értesülj első kézből az újdonságokról, folyamatos akcióinkról!

facebook3 copy

Nyerj ingyen pólót!

Szerezz be Te is egy ingyen pólót. Ehhez most nem kell mást tenned, mint a Facebook-on megosztani magadról egy képet, amin pólómániás pólóban feszítesz. Ha nincs még pólómániás pólód, akkor tervezz egyet a szerkesztővel, oszd meg barátaiddal és a Pólómánia rajongókkal. A legjobbakat szintén ingyen pólóval jutalmazzuk!

Nyerj ingyen pólót! Tovább olvasom