Pólómánia ÚJRATÖLTVE!

admin - 2009.11.26   |   , , , , , , , 3 hozzászólás

Örömmel jelentjük be, hogy hosszas várakozás után megérkezett a Pólómánia új oldala! Rengeteg újdonsággal bővült az oldal, melyekről itt olvashattok majd bővebben, vagy akár Ti magatok is felfedezhetitek.

Új arculat és design:

Első és talán legszembetűnőbb változás, hogy teljesen új designt kapott az egész oldal. Mindezek mellett az oldal struktúrája is átalakult és most már nem “csak” egy pólószerkesztőből áll az oldal, hanem rengeteg új funkcióval is bővült. Az új főoldalon minden fontosabb információ helyett kapott, és szinte minden elérhető egyetlenegy kattintással is. A felső menüsorban találhatóak az oldal legfontosabb szolgáltatásai: Pólószerkesztő, Kollekció, Saját Bolt, Nagyker. Ezekről később bővebben fogunk írni majd.

új arculat és design

Fontos, és szerves eleme lett az oldalnak a Lábléc is. Bárhol is legyünk az oldalon, innen könnyedén tovább tudunk navigálni az oldal bármely részére. Reményeink szerint ez nagyban segíteni fog az oldalon való tájékozódáshoz.

új arculat és design, lábléc

Új szerkesztő:

A régi pólószerkesztő is nagy változásokon esett át. A kor követelményei, és a Ti visszajelzéseitek alapján rengeteg hasznos, és új funkcióval bővítettük. Nem igazán szeretnénk untatni Titeket ezeknek a bemutatásával, csak pár fontosabb újsonságot emelnénk ki:

• Új szerkesztési funkciók (tükrözés, forgatás, szöveg görbítés stb.)

• A megszerkesztett pólóterveket el lehet menteni, és később ezeket újra elő lehet hívni

• Lehetőség van a műveletek visszavonására is

• A pólóterveket emailben el lehet küldeni ismerőseinknek

Kollekció:

Vadonatúj szolgáltatás az oldalon, hogy a Pólómánia által előre elkészített “Kollekcióból” is lehet szemezgetni. Ezek az előre elkészített pólótervek pár kattintás után meg is rendelhetőek, illetve ha úgy akarjuk, akkor akár tovább is szerkeszthetőek a pólószerkesztővel. Folyamatosan frissülő Kollekciónkat érdemes gyakran nézegetni, hiszen itt akár olcsóbban is hozzá tudtok jutni egyes termékeinkhez.

Saját bolt nyitása, Partnerprogram:

A megújult Pólómánia oldal talán legfontosabb újdonsága, hogy ezentúl bárkinek lehetősége nyílik saját egyedi pólóbolt nyitására! Bárki, aki érez magában egy kis tehetséget, vagy esetleg rendelkezik saját weboldallal pár perc alatt létrehozhatja teljesen ingyenesen saját pólóboltját, és a Pólómánia partnereként árulhatja saját egyedileg megtervezett kollekcióját. Mindezért kiemelkedő jutalékot biztosítunk. A saját bolt minden apró részlete személyre szabható, és könnyedén beilleszthető szinte bármilyen már létező weboldalba. Ehhez kapcsolódóan hamarosan egy bővebb leírással is jelentkezünk, ahol minden egyes fontos beállítási lehetőséget el fogunk magyarázni, illetve segédanyagokkal is fogjuk segíteni leendő partnereink dolgát.

Nagyker:

nagyker

Ez a része az oldalnak elsősorban a nagyobb darabszámú (10db felett) megrendeléseket hívatott megkönnyíteni. Online ajánlatkérő formulánk kitöltésével időt, energiát és nem utolsósorban pénzt tudunk megspórolni. Olyan cégeknek, csapatoknak, illetve magánszemélyeknek találtuk ki, akiknek minimum 10db pólóra, termékre van szüksége. Az árajánlatot munkanapokon 24h-án belül garantáltan küldjük, és a pólók elkészítése is a lehető leggyorsabban történik. Mindenképpen érdemes árajánlatunkat kérni, hiszen akár több 10.000Ft-ot is megspórolhatunk egy nagyobb pólórendelés esetén a megfelelő gyártót választva.

Most pedig nem maradt más, mint hogy átadjuk a terepet az új Pólómánia oldalnak! :) Használjátok szeretettel! Bármilyen észrevételetek, véleményetek lenne az új oldallal kapcsolatban kérjük jelezzétek felénk a már megszokott elérhetőségeinken:

Email: info@polomania.hu

Tel.: 70/3842824

Pólómánia Csapat

Szólj hozzá a bejegyzéshez!