Új funkciók a partnerprogramban.

admin - 2010.05.25   |   , , Szólj hozzá

Visszajelzéseitek és saját tapasztalásaink alapján igyekszünk folyamatosan jobbá és felhasználóbaráttá tenni oldalunkat. Ennek folyományaként feltöltésre került több új funkció és kisebb-nagyobb változtatás. A fontosabb és jelentősebb változások a partnerprogramot érintik.

1. Korábban nem volt lehetőség a partnershopokban szereplő termékek kategorizálására. Kizárólag a termékek típusa szerint (Női, Férfi) volt megkülönböztetés. Ez sokszor nem volt elég az egyszerű eligazodáshoz, ezért bevezettünk egy önálló, nyitott kategória-rendszert. Mostantól minden partner saját maga alkothat termékkategóriákat, és eszerint rendszerezheti a termékeit. Ehhez egy új aloldalt hoztunk létre a http://polomania.hu/partnerprogram/termekek/kategoriak/ címen.

Pólómánia

2. Több, saját regisztrációval és saját adatbázissal rendelkező Partnernél gondot okozott a Partnershopba való Pólómániás regisztráció. Főként IFRAME-es beillesztés esetén a vásárlók zöme, nem érzékeli, hogy a partnershop a Pólómánia rendszerén keresztül működik, ezért a partneroldalon megadott adatokkal szeretne továbblépni a kasszában. Ez természetesen nem lehetséges, hiszen különálló adatbázisokról van szó. De még egyszer hangsúlyozom, a vásárlók számára ez nem mindig egyértelmű. A probléma kiküszöbölésére bekerült egy új funkció a http://polomania.hu/partnerprogram/boltjaim/ oldalra. Ennek segítségével a partneshopban kikapcsolható a regisztráció. Kikapcsolt állapotban a vásárlók adatai nem rögzülnek az adatbázisban, ezért minden alkalommal ki kell tölteniük a személyes adatokat. Ezt a funkciót azoknak ajánljuk figyelmébe, akik saját regisztrációval rendelkeznek a weblapjukon, és a két különálló rendszer problémát okozhat.

Pólómánia 2

E két jelentősebb változtatás mellett több apró módosítás történt, amik nem érdemelnek külön említést. Szerkesztgetés közben biztosan észrevesztek majd közülük párat, de az is lehet, hogy nem:)

Minden esetre, ha kérdésetek vagy javaslatotok van az oldallal, a partnerprogrammal, vagy a partnershopokkal kapcsolatban, azt írjátok meg nekünk a service@polomania.hu email-címre, és amilyen gyorsan csak tudunk reagálunk a felvetéseitekre.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!