VB JÁTÉK

admin - 2010.06.11   |   , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Mai naptól kezdetét veszi a Foci VB Dél-Afrikában! A kerek 1 hónapig tartó megmérettetésen a világ 32 országának csapata vesz részt, és rengeteg izgalmas meccs vár ránk. A Pólómániánál is fokozott figyelemmel követjük az eseményeket és több nyereményjátékkal is készültünk a VB-re. Játssz velünk és szurkoljunk együtt a VB-n!

Ki nyeri a VB-t?

Tippeld meg melyik ország csapata nyeri a Foci VB-t, és nyerd vissza rendelésed árát! A tippeket a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatba kell beírni (pl.: Spanyolország), és ha helyesen tippeltél akkor az adott rendelésed végösszegét megnyered tőlünk egy ajándékutalvány formájában, ami bármikor felhasználható lesz a Pólómánia oldalain.

tippjatek_promo copy

Az akció június 11-től június 21-ig tart és egy ember akár több tippet is leadhat, viszont egy rendeléshez csak egyet.

Napi TIPPMIX:

Útjára indítjuk napi TIPPMIX játékunkat is Facebook rajongói oldalunkon. Kövesd figyelemmel a Foci VB-t és játssz velünk a Facebook-on napi tippjátékunkon, ahol értékes ajándékokat nyerhetsz. Tippeld meg az aktuális meccsek helyes végeredményét és szurkolj! A helyesen tippelők között minden nap értékes ajándékok kerülnek kiosztásra.

tipp_promo_facebook copy

A tippeket a Facebook oldalra várjuk (kommentként a soron következő meccs beharangozójához), és a helyesen tippelők között minden mérkőzés után kisorsolunk egy porcelán bögrét a kedvenc csapatod címerével. A VB végeztével a legtöbb helyes tippet leadó rajongónk egy hivatalos VB labdát, egy JABULANI-t  kap ajándékba.  A Tippeket ilyen formában várjuk: 1. Dél-Afrika – Mexikó: 2:1.

Jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

Pólómánia

Szólj hozzá a bejegyzéshez!