Karácsonyi ajándékozás

admin - 2009.12.10   |   , , , , Szólj hozzá

Ismét elérkezett a Szeretet Ünnepe, a Karácsony. Ahogy az ilyenkor lenni szokott mindenki lázasan keresgél a megfelelő ajándék után, hogy mivel tudnánk meglepni szeretteinket. A plázák megtelnek és teljes káosz közepette próbáljuk az ideális ajándékot meglelni, majd hosszas sorban állás után megvenni. Nálunk a Pólómániánál most mindezeket elkerülheted! :) Teljes nyugodtsággal, akár otthon a fotelből is meg tudod tervezni az ideális ajándékot, akár az egész családnak. Legyen az póló, pulcsi vagy esetleg valami kiegészítő termék, pár perc alatt meg lehet tervezni, és sorban állás nélkül megrendelni.

christmas_promo_hirlevel copy

Az utánvételes karácsonyi ajándékok utolsó leadási ideje a DECEMBER 20.! Az eddig beérkezett rendeléseket, amennyiben nem merül fel termékhiány vagy egyéb más probléma még mindenki meg fogja kapni a fa alá. Aki viszont biztosra akar menni ne az utolsó pillanatra hagyja a rendelést. :) A személyes átvétellel rendelt ajándékok utolsó leadási határideje DECEMBER 22. 12h. Az ezután érkező rendeléseket már nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek.

rendelési_határidő2 copy

Fontos még megemlítenünk, hogy a karácsonyi hajtás miatt elképzelhető, hogy a pólók elkészítése, szállítása 1-2 munkanappal megnő, de igyekszünk minden rendelést időben teljesíteni. Megértéseteket, és türelmeteket előre is köszönjük!

A Pólómánia pesterzsébeti boltja is szeretettel vár Benneteket! Itt is le tudjátok adni megrendeléseiteket, illetve meg tudjátok személyesen is tekinteni a pólókat, pulcsikat. A helyszínes átvétellel rendelt pólókat is itt tudjátok átvenni értesítés után.

Az Ünnepi nyitvatartás:

  • Hétfő-Péntek: 10h-18h
  • December 12. Szombat: 10h-16h
  • December 13. Vasárnap: ZÁRVA
  • December 19. Szombat: 10h-17h
  • December 20. Vasárnap: 11h-15h
  • December 23. Szerda: 10h-18h
  • December 24. Csütörtök: ZÁRVA

A bolt pontos címe: Pólómánia, 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27-29.

Várunk Titeket szeretettel!

Pólómánia Csapat

Szólj hozzá a bejegyzéshez!