Nyerj 5000Ft-os Ajándékutalványt!

admin - 2010.10.1   |   , , , , 3 hozzászólás

Sziasztok,

Ismét meghírdetünk egy nyereményjátékot, ahol garantált a nyerési esély! Nem kell mást tenned, mint ismerőseidnek ajánlod a Pólómánia Facebook oldalát, és miután minimum 20 ismerősöd lájkolt minket máris NYERTÉL egy 5000Ft-os ajándékutalványt!  A játék részleteit lejjebb találod! Lájkolásra fel! :)

ajandekutalvany_facebook_promo_wide copy

Egy kis segítség:

1. Lépj be a facebook  oldalunkra, bal oldalt a fotód alatt van egy olyan, hogy “Ajánld ismerőseidnek”. Erre klikkelj rá, és nemes egyszerűséggel ajánld a pólómániát barátaidnak. Plusz az üzenőfaladra is dobj egy üzenetet, az esély növelése érdekében.
2. Várj kb 1-2 napot, de maximum 2 hetet, amíg a facebook hajlandó magát frissíteni, és ezután látszani fog, hogy mennyi ismerősödnek tetszik az oldal. Ha ez a szám eléri, vagy meghaladja a 20-at, akkor nem kell mást tenned, mint készíteni egy screenshotot, ahol látszik a neved és az, hogy hány ismerősödnek tetszik, valami Ilyesmit:

facebook_jatek copy
3. Küldd el a képet az info kukac polomania pont hu emailcímre a neveddel, és szállítási címeddel, ahova az ajándékutalványt küldhetjük.
4. Szerkessz magadnak pólót vagy lepd meg valamelyik kedves ismerősödet az 5000Ft-os utalvánnyal. Garantáltan lájkolni fognak érte :)

Technikai segítség:

* “Ctrl -” csökkenti a képméretet
* “Ctrl +” növeli a képméretet
* Screenshot készítése Prt Sc vagy Print Screen gomb jobb oldalt felül a klaviatúrádon.
* Kép elmentése történhet bármilyen programmal, akár a szövegszerkesztőbe is becopyzhatod egy “Ctrl V” billentyűkombinációval, vagy a Paint is tökéletesen megfelel, nem is beszélve a Photoshopról.

A játékban való részvétel feltételei FONTOS!:

* A játékban azok vehetnek részt, akik maguk is lájkolják a pólómánia oldalt.
* A játékhoz a képeket az info kukac polomania pont hu emailcímre várjuk bármilyen olvasható formátumba. (jpg, gif, png, doc, xls stb…)
* Bármilyen grafikai manipulációnak még a gyanúja is azonnali játékból való kizárást von maga után. Tényleg, a képeket profi grafikus át fogja vizsgálni!
* Csak azokat a képeket tudjuk elfogadni, ami mellé pontos nevet és postai címet kapunk hiánytalanul.
* Egy ajándékot egyszer postázunk ki, másodszorra nem áll módunkban elküldeni, ha azt nem vették át. Hibásan küldött adatokból eredő problémákért felelősséget a pólómánia nem vállal.
* A kép elküldésével elfogadod a játékban való részvétel összes pontját.
* A játékban való részvétel azon feltételei, melyek az esetleges visszaélés felmerülésével kapcsolatosak, a játék közben módosulhatnak abban az esetben, ha a pólómániát kár érheti csalás felmerülése miatt.
* A játékban az első 20 képbeküldő kapja meg automatikusan az ajándékutalványt. A további beküldők között a nyereményjáték végén még 10db 5000Ft-os utalványt sorsolunk ki.
* A játékban azon kedves rajongóknak küldjük az ajándékot, akik ismerősei közül legalább 20-an lájkolják a pólómánia rajongói oldalt.
* A nyeremény (5000Ft-os ajándékutalvány) 1 évig bármikor felhasználható, és akár át is ruházható.
* Egy résztvevőnek csak egy beküldött képét tudjuk elfogadni.
* A nyereményt csak magyarországi címre áll módunkban postázni.
* Adataitok nem kerülnek bele semmilyen adatbázisba, még a mi sajátunkba sem, nem regisztrálunk sehova, csakis a nyereményed eljuttatása végett kérjük el.
* A kép elküldésétől számítva 7 munkanapon belül szállítjuk ki!
* Sok sikert és sok lájkolást kívánunk! :)

Pólómánia

Szólj hozzá a bejegyzéshez!