ÚJ! Pólómánia Piactér

admin - 2011.03.2   |   , , , , , Szólj hozzá

Bemutatjuk a Piacteret, avagy áruld mintáidat a Pólómánián és keress pénzt!

piacter_promo2 copy

Örömmel jelentjük be, hogy megnyitotta kapuit a Pólómánia Piactér! A legújabb és legjobb pólóminták, designok gyűjtőhelye. A Piactér nem más mint egy nagy közös Design Kollekció, ahova bárki feltöltheti saját ötleteit, pólómintáit. A Design Kollekcióban szereplő minták a Pólómánia.hu összes oldalán elérhetőek, tovább szerkeszthetőek illetve megrendelhetőek. Az eladott minták után a Pólómánia jogdíjat, azaz jutalékot fizet a minta létrehozójának, feltöltőjének. A Piactérre feltöltött pólóminták, előzetes elbírálás után automatikusan megjelennek a Pólómánia szerkesztőjében, illetve a Pólómánia partnerboltjaiban is elérhetővé válnak. A jutalék alapesetben minden mintánál 20%, amely később szabadon változtatható. Az eladott minták után járó jutalékok folyamatosan nyomon követhetőek a profil oldalon belül található statisztikai résznél.


De nézzük mire is jó mindez? Kiknek ajánljuk?

A Pólómánia Piactér nem titkolt célja egy olyan grafikus közösség létrehozása, ahol kortól, nemtől és végzettségtől függetlenül bárki szabadon megmutathatja kreatívitását és mindezért még pénzt is kereshet. A rendszer használata rendkívül egyszerű és teljesen ingyenes, a saját profil oldalon pedig folyamatosan nyomon lehet követni a rendeléseket, eladásokat, illetve a statisztikai kimutatásokat. A Piactér kiváló választás lehet egy profi designernek, vagy akár egy hobbi grafikusnak is, hogy ötleteit, designjait a nagyközönségnek megmutassa, abból profitot termeljen. A minták készítésén kívül nincs is más dolga az embernek, hiszen a rendelés egész folyamatát a Pólómánia vezényli le, kezdve a rendelés beérkezésétől, a gyártáson át egészen a kiszállításig. Csatlakozz Te is a Pólómánia Designer csapatához és váltsd pénzre kreatívitásodat!

Amennyiben bármilyen észrevételetek lenne a Piactér működésével kapcsolatban, azt emailen tudjátok jelezni: info@polomania.hu.

További szerkezeti átalakítások a Pólómánián:

Átalakult menürendszer:

A felső menüsor több ponton is változott. Más nevet kapott a Szerkesztő (Tervezz pólót), új menüként bekerült a Design Kollekció, ahol a Piactéren szereplő mintákat találjátok. Megszűnt, illetve átalakult a Saját bolt menü, ami ezentúl Keress pénzt néven fut. Ezentúl itt lehet majd regisztrálni mindkét partnerprogramunkra (Piactér, Saját bolt nyitása). Az egyik legfontosabb változás, hogy bejelentkezés után egy új menüt találtok Saját profilom néven. Élénkzöld színű menüsor tartozik hozzá, ahol az összes személyes, illetve saját bolthoz, Piactérhez tartozó beállítási lehetőséget megtaláljátok.

Keresés a minták között:

Ez talán a legfontosabb újítás. Ezentúl végre lehetőség lesz rá, hogy mintákra, témákra, szavakra keressünk rá így nem kell az összes mintát átnéznünk ha valamit keresünk. Egyrészt felkerült a felső menüsorba egy keresés gomb, illetve a pólómánia szerkesztőjében is helyett kapott egy keresés gomb.

Új kategória rendszer:

A Piactér bevezetésével a kategória rendszert is átalakítottuk. Ez egy könnyebben átlátható kétszintes rendszert jelent, ahová reményeink szerint minden mintát be tudunk majd könnyedén kategorizálni.

Új fizetési mód, jutalék levásárlása:

Ezentúl a kasszában egyből lehetőségetek lesz a már megtermelt jutalékokból vásárolni. A rendelés végösszegéből a megadott összeg levonásra kerül, és a statisztikai résznél is megjelenik a kimutatás.

Minták elbírálása:

Az általatok feltölött saját minták végre jobban nyomon követhetőek lesznek. A feltöltés után egyből megjelenik a listában (Minta elbírálás alatt), és amint a minta elfogadásra került egyből használható is lesz és elérhetővé válnak a beállítási lehetőségek. Elutasítás esetén pedig továbbra is emailben kaptok értesítést a lehetséges okokról. A minták elbírálása általában 24-48h, ami néha a feltöltött minták mennyiségétől függően változhat.

Új statisztikai kimutatás:

A régi statisztikai rendszert kicsit átalakítottuk és mostantól a Piactéren történt rendelések jutalékait is láthatjátok itt (Eladott minták). A jobb átláthatóság kedvéért színeket is bevezettünk, így egyből látható a jóváírt jutalék (zöld), illetve a levont jutalék (piros).

Reméljük sokatoknak tetszenek majd az újítások, és sikeresen tudjátok majd használni az új funkciókat elsősorban a Piacteret.

Pólómánia

Szólj hozzá a bejegyzéshez!