Saját bolt Design pályázatok

admin - 2011.03.23   |   , , , , , Szólj hozzá

Ezúton szeretnénk bemutatni a saját bolt design versenyre beérkezett pályázatokat. A facebook-on, illetve itt a blogon is várjuk az észrevételeket, véleményeket, ugyanis ez is bele fog számítani a végeredménybe. A legtöbb lájkot kapó pályázat különdíjban részesül! :) A nevezettek:

- dubfx.polomania.hu

dubfx

A bolt leírása: Mivel nagy rajongója vagyok az ausztrál utcazenésznek – DubFX-nek – a rajongói oldal www.dubfx.hu megszületése után és a VOLT fesztivál előtt adott volt a szitu, hogy létrehozzak egy polóboltot is. Erre a pólómánia tűnt a legjobb megoldásnak, a rugalmas bolt adminisztrációja, és a minőségi gyártás miatt. A zenekarral való egyeztetés után készítettem néhány mintát, és létrehoztam a termékeket.

Pólómánia véleménye: A bolt kialakítása igényes munka. Jó a színválasztás. A feltöltött minták, illetve termékek mennyisége lehetne több.

- hangulatom.polomania.hu

hangulatom

A bolt leírása: Jött egy kósza, ötlet, hogy mennyire jó lenne, ha a Facebook bejegyzéseinkhez lehetne hangulatjeleket társítani. Természetesen találtunk jópár ilyen alkalmazásd, de egyiket sem magyarul. így hát megszületett a “Hangulatom” (http://www.facebook.com/Hangulatom) alkalmazás egy-két választható hangulatjellel. Szerencsére nagyon gyorsan terjedt,  napokon belül több, mint ezren próbálták ki, és jó sok like-ot is kapott. Ma már a napi felhasználók száma 16.000. Ebből pedig egyenes jött egy kellemes mulatós estén, hogy akár magunkon is mutogathatnánk az aktuális hangulatunkat. No persze ehhez naponta sok-sok pólót kellene magunknál hordani, de sebaj :) így született a Hangulatom pólóbolt, a a http://hangulatom.polomania.hu . Mivel egy FB app volt az anyukája, ezért a design is adta magát, olyan Facebook-is.

Pólómánia véleménye: Egyszerű, letisztult design aka Facebook. A minták ötletesek, a termékek jól megszerkesztettek. Lehetne sokkal több smiley.

- kili.polomania.hu

kili

A bolt leírása: Az oldalt egy véletlennek köszönhetem.Interneten valóböngészés közeben találtam erre a lehetőségre, saját bolt nyitása nagyon megtetszett az ötlet. Remek idő eltöltés a bolt csinosítása frissítése sok pozitív vissza jelzést kaptam eddig.

Pólómánia véleménye: Egyszerű, de ötletes design. Szuper minták, szuper termékekkel és a Facebookon is rajongók lehetünk.

kili_1 copy

- panda.polomania.hu

panda

A bolt leírása: Honnan jött az ötlet? Keresgéltem a Neten valami kiegészítő tevékenység után és egyszer csak rátaláltam a Pólómániára. Megláttam,hogy nyithatok saját boltot,elolvastam a feltételeket és belekezdtem. Röviden ennyi a történetem. Azóta is sokat foglalkozok vele, bár ez a forgalmon még nem mutatkozik meg, de ami késik nem múlik. Talán majd sikerül elérni azt a szintet, amikor már a szerkesztő is lehet a boltomban és az lehet, hogy nagyobb forgalmat generál majd. Sok helyen reklámozom az oldalt: több apróhirdetési oldalon, köztük a sajátomon is ahová be is van építve a bolt.

http://kilometer.multiapro.com

Ezenkívül a saját üzletem oldalába is szintén be van építve:

http://fuggonyeger.hu

Saját facebook oldala is van a boltnak:

https://www.facebook.com/pandapolo

Valamint még több általam üzemeltetett oldalon megtalálható a Panda bannere.

http://gyerekbirodalom.vacau.com/

http://vaszonkep.uphero.com/

http://babzsak.site40.net/

December óta pedig a Google AdWords kampány is fut ebben a témában. Az iwiw-en is rendszeresen hirdetem a termékeket és a YouTube-n is van fenn 1-2 videó. Az „autómon” is fenn van a reklám,az „autó” természetesen egy Panda(innen a név).
Összességében tehát eddig elég sok munkám van benne, de hiszem,hogy egyszer meghozza a gyümölcsét.

Pólómánia véleménye: Jó névválasztás, amihez jól igazodik a bolt designja. Hiányoznak a saját minták, ellenben rengeteg termék van a boltban. Saját Facebook rajongói oldal, reklámok, videók jelzik a befektetett nem kevés energiát.

- pocokpolo.polomania.hu

pocokpolo

A bolt leírása: A bolt elnevezését egészen pontosan Koroknai – Kocoknai – Pocoknai – Pocokról, a minták rajzolójáról kapta, azaz rólam. Szeretem az egyedi grafikájú pólókat, és magam is szívesen rajzolok mintákat. Korábban már textilfilccel és textilfestékkel rajzoltam, festettem pólókra. Legelső vektorgrafikám egy rendezvény egyik csapatának az egyen- pólójára került. Akkor ez még mint fotónyomtatás készült el a csapat számára, de most már kapható a Pocok Póló online boltban is, Lé – Hűtők néven.Így a Poén kategória elsők között debütált a Pocok Pólóban. Korábban készítettem már gyerekeknek meseillusztrációt, most elsősorban nekik szóló rajzok kerültek a Mese és társai kategóriába. Mindenki szereti a jó zenét, én is, (főleg a heavy metalt és a hard rockot), ezért a Zene és társai kategóriám is folyton bővül. Szezonális kategória is helyt kapott boltomban, ez a Tavasz – nyár kategória, melynek mintáinál figyelembe vettem az aktuális divattrendeket is. Kapucnis Pulóverek azért kaptak külön kategóriát, mert igen praktikus és mutatós ruhadarabnak tartom, főleg egy szép mintával a hátán. Pólómánia mintás darabok Pocok módra kategóriába pedig, a nekem leginkább tetsző Pólómániás minták kerültek. Továbbra is egyre bővülő választékkal, poénokkal, mesével, kemény és könnyű zenével, tavasszal meg nyárral ihletett mintákkal várja vevőit a pocokpolo.polomania.hu

Pólómánia véleménye: Egyszerű, kreatív megjelenés, amit a jól megszerkesztett saját minták még színesebbé tesznek. Saját Branding építése a pólókon, és Facebookon is.

pocok_preview

- polgarnoemi.polomania.hu

polgarnoemi

A bolt leírása: Az ötlet , hogy megnyissam a boltot a családosok számára épült. BabaFotózásaink által a beküldött fotó mintával díszítem a megrendelő kérésére akár egy édes plüssmacit illetve a pólót. Kitűnő ajándék a gyermeknek, szülőnek és nagyszülőknek. Ezen kívül lehetősége van a vevőnek külön mintát kérni más témájú mintát beküldeni mely alapján szerkeszthető a kért termék. Célom a megrendelő igényeit kielégíteni. A boltban jelenleg is található babafotóval ellátott termék, plüssmaci, egérpad, bögre, póló,
bababody, télapó sapka különböző karácsonyi mintákkal. Gondoltam a kisfiúkra a nagylelkű focistákra is, foci VB emblémával készített pólót is lehet kapni. Az Édesanyákra is, akik kedvükre válogathatnak a pólók és pulóverek között, külön erre a célra is  készítettem  különböző megnevezésű és kiemelt szövegű anyukás pólót hiszen közeledik Anyák napja, Nőnap. Édesapák, Nagypapák számára férfi póló és pulóver, fontos kiemelnem, hogy a termékek szabad színválasztás alapján rendelhetőek. Emellett  a boltomban elhelyeztem vásárlási utalványt, bevásárló Shopping táskát is. A bolt folyamatos feltöltés alatt áll ezért érdemes minden nap meglátogatni. :)

Pólómánia véleménye: Az alapötlet nagyszerű és van benne fantázia. A bolt kialakítása lehetne szebb, és letisztultabb.

- polographix.polomania.hu

polographix

A bolt leírása: Szeretem a kreatív és egyedi dolgokat, ezeket a pólókat viselve az emberek kitűnhetnek a szürkeségből. Boltom elkészítésénél a legfőbb szempont az egyediség volt, és hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő darabot.

Pólómánia véleménye: Szépen kialakított bolt, jó színválasztással. A mintákból lehetne picivel több, hogy tényleg mindenki megtalálja a neki megfelelő darabot

polographix_preview- poloplusz.ucoz.com

poloplusz

A bolt leírása: Elég friss a regisztrációm, azért nem küldtem be pár nappal korábban a pályázatot, mert nem volt még kész a boltom. Most se tökéletes és gondolom, hogy nincs sok esélyem valamilyen helyezés elérésére, de örülnék, ha felkerülhetnék arra a listára,  ahol szavaznak a Facebookon.

Pólómánia véleménye: Valóban lesz még mit finomítani a kialakításon. Ötletes az Iframes beillesztés, bár ezen is lehetne javítani még. A termékek mennyisége és minősége korrekt.

- talkingtees.polomania.hu

talkingtees

A bolt leírása: Ebben a pólóboltban szöveges minták találhatók, amelyeknek fő célja, hogy közöljön valamit a viselőjéről, innen a “Talking-tees” azaz “Beszélő pólók” elnevezés. Igyekszem minél meghökkentőbb illetve elgondolkodtatóbb szövegeket kreálni, amelyeket egy-egy érdekesebb betűtípussal próbálom feldobni.

Pólómánia véleménye: Szépen összerakott bolt, jó színválasztással. A minták mennyisége lehetne jóval több, hiszen sok mindent lehet közölni egymással.

talkingtees_preview- tribaltees.polomania.hu
tribaltees

A bolt leírása: Alapvetően nonfiguratív alapú minták találhatók a boltban, melyek csak és kizárólag saját tervek. Valójában ez csak egy “szabadidős” bolt, ahova a szabadidőmben tervezett mintákat töltögetem fel és kreálok belőlük pólókat, illettve a tangákra külön készítettem néhány speciális mintát :)

Pólómánia véleménye: Szépen összerakott bolt, jó színválasztással. Kár hogy még ilyen kevés a minta.

tribaltees_preview

- veszab.polomania.hu

veszab

A bolt leírása: A kis boltocskám azért jött létre mert időm temérdek, nem kerül semmibe, vannak ötleteim és még esetleg egy kis píz is jöhet a házhoz. A bót küllemét meghatározza a neobacilusta stílus és behatárolja a késői ángávárd :) ))

Pólómánia véleménye: A design lehetne kicsit “ángávárdabb” stílusú. :) A termékek szépek, a mintákból lehetne viszont több.

veszab_preview

- zap.polomania.hu

zap

A bolt leírása: Mindig is szerettem a különc és humoros cuccokat főleg a pólókat jó mintákkal. Környezetemben is vérprofi póló fanatikusokkal vagyok körülvéve, így nagy örömmel vetettem bele magam a felkínálkozó lehetőségbe! Hogy miért pont zap.polomania.hu, mert képregényeken nőttem fel, mert a zap támad a jó ötletekkel, de leginkább mert egyszerű megjegyezni! :)

Pólómánia véleménye: A bolt kialakítása tükrözi a fejlécben leírtakat: Extrém :) Viszont nagyon szépen össze van rakva. Sok egyedi minta és rengeteg létrehozott termék teszi kiemelkedővé ezt a boltot.

zap_preview

A beérkezett pályázatokat a Facebook oldalon is közzétesszük a következő napokban. Eredményhírdetés várhatóan Április 1-én lesz. Köszönjük mindenkinek a nevezést és mindenkinek sok sikert a saját bolthoz!

Pólómánia

Szólj hozzá a bejegyzéshez!