Valentin napi ajándékozás

admin - 2010.01.27   |   , , , , , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Közeledik Bálint napja, azaz a Szerelmesek Ünnepe, a Valentin nap. Ezen a napon a romantikáé a főszerep, kedves üzenetekkel és az angolszász hagyomány szerint apró ajándékokkal lepjük meg kedvesünket, párunkat. A klasszikus virág és bon-bon mellett természetesen nagyszerű ajándék lehet egy személyre szabott póló, vagy egyedi felirattal ellátott plüssmackó. Ehhez találtok pár ötletet Valentin napi kollekciónkban, amikhez akár most 20%-30% kedvezménnyel is hozzájuthattok:

valentinnap_1 copy valentinnap_2 copy valentinnap_3 copy

valentinnap_4 copy valentinnap_5 copy valentinnap_6 copy

És itt egy kisebb videó arról, hogyan is alakult ki ez a hagyomány. Fogyasszátok egészséggel :)

Tovább olvasom

Személyes átvétel?

admin - 2010.01.6   |   , , , , 19 hozzászólás

Igen, van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére is! :) Sőt akár a helyszínen, személyesen is le tudjátok adni a megrendeléseket, a megfelelő pólót, illetve pólóméretet kiválasztva. Aki kicsit is bizonytalan a méretet illetően, annak mindenképpen javasoljuk, hogy élőben is vegye szemügyre a termékeket.

Pólómánia bolt

A Pólómánia boltot Pesterzsébet városközpontjában találjátok meg a sétáló utcában. Megközelíthető BKV-val (amikor éppen működnek a buszok :) ) a Boráros térről 23-as busszal, illetve a Határ útról a 66-os busszal. A pontos cím: 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27-29. Niytvatartási idő: Hétfő- Péntek: 10h- 17h. Várunk Titeket szeretettel!

Pólómánia bolt térkép

Tovább olvasom

Teljes gőzzel előre! 2010

admin - 2010.01.4   |   , , 1 hozzászólás

Sziasztok!

Mindenek előtt szeretnénk Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánni minden kedves Pólómánia rajongónak és vásárlónak! Köszönjük a sok bíztatást, és támogatást amit egész évben kaptunk Tőletek, és bízunk benne, hogy nekünk is sikerült sok örömteli percet okozni az elkészített pólókkal. Most pedig 2009-et magunk mögött hagyva a Pólómánia újult erővel vág neki 2010-nek.

2010_by_LuXo_Art

Tovább olvasom