AKCIÓ! 3-at fizet 4-et vihet!

admin - 2011.11.15   |   , , , , , 6 hozzászólás

Nincs vége a születésnapi kedvezményeknek és a Pólómánia egy újabb remek akcióval kedveskedik Nektek:

3at4etv3

Mivel rohamosan közeledik a karácsony és ezzel együtt az ajándékozási láz is, ez az akció most kiváló lehetőséget nyújt, hogy már novemberben beszerezzétek az ajándékok egy részét. A rendelés leadásánál az alábbi kupon kódot kell beírni a kassza 4. lépésénél a megjegyzéshez: “xmas11“. A kedvezmény november 30-ig érvényes és természetesen többször is igénybe vehető.

Az akció részletei:

- Az akció 2010. november 15-30. között tart!
- Az akció csak a megadott promóciós kód használatával érvényes!

- A promóciós kódot: “xmas11” a rendelés leadásánál a kassza 4. lépésénél a megjegyzéshez kell beleírni
- A rendelés végösszegéből a kosárba tett termékek közül a legolcsóbbat vonjuk le.
- Az akció csak akkor érvényes, ha négy vagy annál több termék került megvásárlásra.
- Minden negyedik termékre érvényes az akció, tehát nyolc termék megvásárlása esetén hatot kell fizetni és a két legolcsóbb termék kerül levonásra, és így tovább
- A Pólómánia fenntartja a jogot az akció leállítására, illetve meghosszabítására.
- Egy ember többször is igénybe veheti az akciót.

Pólómánia

Köszönjük a véleményeteket!

admin - 2011.11.14   |   Szólj hozzá

Egy évvel korábban elindítottunk egy felmérést a vásárlóink között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok megelégedve a termékeinkkel és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal. Az egy év során közel 3500-an töltöttétek ki a kérdőívet, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Nagyon fontos nekünk a véleményetek, akár pozitív visszajelzésről, akár negatív kritikáról legyen szó. Ezek segítségével tudjuk kiküszöbölni a hibákat, felmérni az igényeket, javítani a színvonalat.

Szerencsére sokan gondoljátok úgy, hogy az jó, amit csinálunk. A kérdőív alapján a válaszadók 98,4 %-a ajánlaná a Pólómániát barátainak, ismerőseinek, azt követően, hogy kipróbálta szolgáltatásunkat:

Chart1

Tovább olvasom

5 évesek lettünk!

admin - 2011.11.9   |   , , , , Szólj hozzá

Öt éves a Pólómánia!

Ennek keretében 1 héten keresztül egészen november 15-ig 10%-kal olcsóbban juthattok hozzá egyedi termékeitekhez, ajándékotokhoz. A promóciós kód, amit a kassza első lépésénél kell megadni majd aktiválni: birthday5.

5

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vásárlónknak, partnerünknek és látogatónknak, hogy ez alatt az öt év alatt minket választottatok.