Halloween akció! -10%

admin - 2011.10.18   |   , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Halloween akció a Pólómániánál. Vásárolj 10%-kal olcsóbban egészen október 26-áig. A kedvezményt többször is igénybe lehet venni és az összes partnerboltunknál is működik. Az alábbi promóciós kódot kell beírni a kassza első lépésénél a megfelelő mezőbe. A promóciós kód: halloween11

banner 740x247

Promóciós kód helye:

promocios_kod

Pólómánia

ÚJ! Direktnyomtatás pólóra

admin - 2011.10.11   |   , , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Örömmel értesítünk Titeket, hogy egy új technológiával bővítettük szolgáltatásunkat: Direkt nyomtatás.

Direkt Nyomtatásról általánosságban:

Ez a technológia napjaink legkorszerűbb nyomtatási eljárása. Direkt nyomtatásnál a minta közvetlenül a pólóra kerül egy tintasugaras textil nyomtató segítségével. Legnagyobb előnye, hogy a sötét színű pólókra is kiváló minőségben tudjuk vele a különböző színátmenetes mintákat felvinni. A direkt nyomtatás már 1db póló esetén is költség hatékonyan használható, így nincsen minimális rendelési darabszám, mint a szitázás esetében. A nyomat tartós, nem fakul és a megfelelő mosási instrukciókat betartva évekig hordható marad a póló.

A direkt nyomtatás előnyei: kényelmes, vékony viselet, sötét színű pólóra is kiváló minőségű nyomat, színátmenetes minta is nyomtatható.

A gép:

azon_1azon_logo

Direkt nyomtatás partnereink számára:

Számos új lehetőség nyílik meg számotokra az új géppel. Az új technológia lehetővé teszi partnereink számára, hogy ezentúl már színátmenetes, nagy felbontású grafikákat is fel tudjatok tölteni a saját boltotokba, vagy a piactérre. Megnöveltük a maximális méretezését is a mintáknak, így a maximális mérete a mintáknak akár már 28×40cm is lehet.

Milyen mintákat várunk?

Továbbra is nagy felbontású mintákat, vagy vektoros grafikákat várunk feltöltésre. Fontos, hogy kisebb felbontású képeket ezentúl sem tudunk elfogadni, illetve rátenni pólóra, hiszen Nektek sem akarunk csúnya pólót legyártani, illetve magunkat sem akarjuk kellemetlen helyzetbe hozni ezáltal.

Minták:

azon_2 azon_3

azon_4 azon_5