Minta tervezési tippek partnershop tulajdonosoknak

admin - 2010.09.23   |   , , , , , , , , , , , , 2 hozzászólás

Sziasztok,

Először is szeretnénk kifejezni az örömünket azzal kapcsolatban, hogy mennyien érdeklődtök a partnershop-ok iránt, nemrégiben átléptük az ezer regisztrált tagot, akik több mint 2100 feltölthető mintát hoztak össze. Ahogy az arányokból is látszik sajnos nem minden mintát tudunk elfogadni, sokszor ugyanazok miatt az apró hibák miatt, amik elkerülhetőek lennének. Most szeretnénk ezt a több mint féléves tapasztalatot kihasználva segítséget nyújtani a mintatervezéshez, feltöltéshez.

Tovább olvasom

Új Termékek

admin - 2010.09.1   |   , , , , , Szólj hozzá

Sziasztok,

Örömmel értesítünk Titeket, hogy két új termékkel is bővült kínálatunk. Felkerült az oldalra a sokatok által eddig hiányolt bögre, amit ugyanúgy tudtok szerkeszteni, mint a többi termékünket. Lepd meg barátaidat, szeretteidet vagy saját magadat egy egyedi bögrével.

mug_promo copy

Továbbá mostantól lehetőségetek van ajándékutalványok vásárlására is, amely kitünő választás lehet bárki számára, ha nem igazán tudjuk mivel lepjük meg. Egyelőre kétféle értékben 5000Ft-, és 10000Ft-ban tudtok majd hozzájutni. Az ajándékutalványokon található egyedi kódokkal tudjátok majd érvényesíteni őket a vásárlás során (promóciós kódok használatánál).

ajandekutalvany_promo copy

Amennyiben az új termékekkel kapcsolatban bármilyen észrevételetek lenne, akkor kérünk jelezzétek emailen (info@polomania.hu) felénk és készséggel állunk a rendelkezésetekre.

Tovább olvasom