START! Elindult a Pólómánia Blog!

admin - 2009.11.26   |   , , , , , , 1 hozzászólás

Kedves Pamutbarátok!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy útjára indítottuk Blogunkat! Ezentúl itt értesülhettek először a velünk kapcsolatos hírekről, újdonságokról, és aktuális akcióinkról. A Pólómánia immáron három éve az egyik meghatározó szereplője a hazai online pólóboltoknak, és az egyedi pólók világának. Ez alatt a három év alatt több mint 10.000 vásárló fordult meg nálunk, amire méltán vagyunk büszkék! Szeretnénk megragadni az alkalmat és megköszönni minden hűséges vásárlónknak a támogatást, bíztatást, és szeretetet, ami körülvett és körülvesz minket!

A mostani Pólómánia – a pólószerkesztőjével együtt – Magyarország első interaktív pólóboltja volt. Sohasem volt még ilyen egyszerű egyedi pólókat tervezni, készíteni, és mindezt megrendelni az interneten keresztül. Az azóta eltelt három év után még mindig megállja a helyét az egymás után nyíló pólószerkesztők között, amire szintén büszkék vagyunk. De ennyi történelem után következzen a lényeg:

A Pólómánia egy új mérföldkő elé érkezett! Az oldal teljesen ujjászületik, és nemcsak a pólószerkesztő kap új köntöst, hanem rengeteg új szolgáltatással, funkcióval fog bővülni az oldal. A felturbózott pólószerkesztő mellett, előre elkészített pólótervekkel, kollekciókkal, számos új mintával találkozhattok. Továbbá lehetőségetek nyílik saját egyedi pólóboltotok megnyitására is, ahol saját designjaitokkal ellátott termékeket árulhattok, minden eladott termék után kiemelkedő jutalákot kapva.

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, és örömötökre fog szolgálni a megújult Pólómánia. Hamarosan START!

Pólómánia Csapat

Szólj hozzá a bejegyzéshez!